2020-09-01

БРСМ-Нафта змінюється: програма «TURBOTA PRO людей та авто»

«Турбуємося швидко та професійно про людей та їхнє авто» – тепер так звучить місія мережі АЗК «БРСМ-НАФТА».

Бренд заявляє про комплексні стратегічні зміни у своїй діяльності, які полягають у трансформації формату автозаправних комплексів та в максимально швидкому і професійному обслуговуванні клієнтів.

Також, клієнтам пропонуються нові, ще більші персональні знижки. Тепер, маючи картку лояльності або встановлений додаток BRSM Plus можна отримати знижку до 2 грн на літр пального. Запрошуємо вас у світ реальної економії! Детальніше: https://brsm-nafta.com/promo_actions/novi-znizhki

«Ми ідемо в ногу з часом, впевнено розвиваємося і це дозволяє нам бути в п’ятірці найбільших мереж АЗК в Україні. Нам важливо постійно отримувати зворотній зв’язок від клієнтів, тому ми на початку року запустили пілотний формат кампанії Turbota pro в Одесі та Дніпрі», – розповідає Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-НАФТА» – Три місяці спостерігали як працюють колеги у TURBO режимі, максимально професійно обслуговуючи клієнтів. Після цього провели низку досліджень та отримали висновок – така програма справді ефективна і її обов’язково потрібно масштабувати».

Упродовж року команда «БРСМ-НАФТА» активно працювала над оновленнями. У результаті було представлено нову стратегію «TURBOTA PRO людей та авто». АЗК «БРСМ-НАФТА» – це не заправка із супермаркетом та кафе, а супермаркет та кафе із заправкою. На автозаправних комплексах розпочато відкриття супермаркетів «GOOD MARKET», проводиться максимальне розширення зони кафе.

Потурбувалися і про автівки клієнтів – швидке обслуговування, якісне пальне, широкий вибір автотоварів власного імпорту за більш ніж доступними цінами.

«Ми зосередилися на пошуку підходів до наших клієнтів. Це сучасні, динамічні люди, які цінують свій час. Для них важливо не просто заправитися, а й відпочити, смачно поїсти, купити необхідні продукти в одному місці, замість стояти в чергах у магазинах. АЗК «БРСМ» – це місце, де можна знайти абсолютно все для побутових потреб. Відповідно, такий сервіс має бути максимально швидким, як це роблять на автоперегонах «Формула-1». Півтори секунди займає обслуговування боліду. За цей час команда встигає змінити колеса, заправити автомобіль, перевірити ходову частину. Для того, аби набрати таку швидкість персонал повинен працювати злагоджено, як одна команда на піт-стопі», – коментує Василь Бікус, операційний директор мережі АЗК «БРСМ-НАФТА».

Окрім тону рекламних комунікацій змінилася і візуальна подача – до вже звичної жовтої гами додалося більше стильного чорного та білого. Клієнти зможуть помітити нову айдентику вже у вересні – на нових кавових стаканах, фуд-боксах, корпоративній формі працівників та іншій брендованій продукції. На підтримку нової стратегії «TURBOTA PRO людей та авто» також стартувала комунікаційна кампанія на білбордах, національних радіостанціях та в Інтернеті.