2020-09-07

Український боксер, який виграв бій у Туреччині, подякував БРСМ-Нафта за підтримку

Мережа АЗК «БРСМ-НАФТА» стала меценатом у підготовці та участі молодого боксера Дениса Коренєва у поєдинку з йорданцем Базілем Мухамедом, що проходив 29 серпня у м. Стамбул (Туреччина). Українець технічним нокаутом здобув безкомпромісну перемогу.

«Кожна перемога – це результат серйозної підготовки, тренувань двічі на день, правильного харчування. Але навіть цього недостатньо. Професійний бокс несе за собою чималі витрати на спортивні збори, які передбачають проживання, спаринг-партнерів та амуніцію – боксерські рукавички, шолом, форма і т.д. Моя перемога – це колосальна робота над собою і заслуга моїх тренерів. Але участь у змаганнях не відбулася б апріорі без фінансової підтримки «БРСМ-НАФТА». Завдяки такому відповідальному бізнесу – українські спортсмени отримують шанс реалізувати себе і свій талант на світовій арені», – прокоментував боксер Денис Коренєв.

«Мережа АЗК «БРСМ-НАФТА» стабільно сприяє розвитку спорту, культурних і соціальних заходів і це стало вже традицією. Ми підтримуємо регати Херсонської федерації академічного веслування; змагання і чемпіонати зі стронгмену України; благодійні «Пробіги під каштанами»; юнацький бокс. Будь-який бізнес, особливо той, що розвивається і є успішним, повинен бути соціально відповідальним. Брати участь у благодійних проектах – значить безпосередньо покращувати рівень життя людей, допомагати становленню країни в цілому», – розповів Василь Бікус, операційний директор «БРСМ-НАФТА».

«Українська нація неймовірно сильна. Це закладено у нас на генетичному рівні. У команді «БРСМ-НАФТА» кожен працівник знає ціну перемоги, а “Сильний обирає сильного»! Ми віримо в наших талановитих боксерів, адже хлопці на фоні спортсменів інших країн не раз демонстрували високу майстерність, незламну силу волі. У той час, коли держава не фінансує на належному рівні український спорт, соціально-відповідальні компанії, такі як «БРСМ-НАФТА», мають долучитися до підтримки», – зазначив Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-НАФТА».