2020-09-28

БРСМ-Нафта та Harley-Davidson провели великий тест-драйв HARLEY ON TOUR в Дніпрі!

Сьомий рік поспіль мережа АЗК «БРСМ-НАФТА» виступає паливним партнером Harley-Davidson в Україні. Не виключенням став великий тест-драйв Harley-Davidson, що відбувся 26 та 27 вересня у Дніпрі у рамках Трак-туру 2020.

Упродовж двох днів бажаючі мали можливість безкоштовно протестувати легендарні мотоцикли з історією понад століття.

Під час заходу любителі драйву і свободи обговорили новинки мотоспорту, апгрейди техніки, та вибір пального, що суттєво пливає на швидкість і потужність двигунів «залізних коней».

«Ми із задоволенням підтримуємо мотозаходи такі як трак-тур Harley-Davidson, адже розуміємо пріоритетність якості пального для організації таких подій. Найбільше ми пишаємося тим, що учасники цих подій надають перевагу БРСМ-НАФТА і у повсякденному житті. Для власників байків – це закономірність, а для нас – свого роду чергове експертне визнання. Тож попереду нові тест-драйви і Turbota BRSM», – прокоментував Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-НАФТА»

Щоб у черговий раз переконатися у якості пального свого паливного партнера колона із 10 мотоциклів Harley-Davidson завітала на один із АЗК «БРСМ-НАФТА» у Дніпрі.

«Не дивлячись на ситуацію в країні, Harley-Davidson надали унікальну можливість любителям мотоспорту протестувати новий модельний ряд мотоциклів. У ролі маршала я супроводжував тім-райд із десяти мотоциклів містом Дніпро. Заправлялися перевірним 95-м на БРСМ-НАФТА. Вибір пального не випадковий, адже байкери завжди ґрунтуються на власних спостереженнях і висновках «колективного розуму», – розповідає Ренат, власник мотоциклу Harley-Davidson, член байкерського клубу MFC “Balamut Brothers”.