2020-10-02

БРСМ-Нафта очолила рейтинг найсучасніших АЗК за підсумками серпня

Професійний блог «Тренди та ідеї розвитку АЗС» опублікував результати серпневого рейтингу, за яким національну мережу АЗК «БРСМ-НАФТА» було визнано кращою серед тих, що брали участь в опитуванні.
Основними критеріями оцінки стали показники інноваційних підходів в обслуговуванні клієнтів. Нетривіальний формат АЗК – супермаркет та кафе із заправкою, представлений брендом БРСМ-НАФТА, отримав у клієнтів найбільш позитивний відгук.

«Турбота про людей та авто – це місія нашої компанії. Кожен має усвідомити, чим ми кращі за конкурентів, які переваги нашої мережі, щоб передати ці знання клієнтам. Так, ми відкрили повноцінні 5 маркетів Good Market на АЗК і почали позиціонувати себе як АЗК із супермаркетом та кафе. Це означає набагато більший вибір, ніж клієнти бачать на інших заправних станціях. Ми турбуємося не лише про клієнтів, а й про їхні автівки, надаючи якісне пальне та широкий вибір автотоварів власного імпорту, а це найкраща ціна та висока якість для клієнтів», – коментує Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-НАФТА».

Мережа АЗК «БРСМ-НАФТА» динамічно розвивається, оновлюючи стандарти ведення бізнесу, зберігаючи традиції надійності та відповідальності перед співробітниками, партнерами і клієнтами.

З 1 вересня по всій мережі АЗК «БРСМ-НАФТА» стартувала програма «TURBOTA PRO ЛЮДЕЙ ТА АВТО» – новий етап в історії розвитку бренду, що в черговий раз нагадує про клієнтоорієнтованість.