2020-10-13

БРСМ заявляє про поширення фейків з метою дискредитації бренду

З 12 на 13 жовтня 2020 р. БРСМ-НАФТА опинилася в центрі потужної дезінформаційної хвилі, спровокованої розслідуванням ресурсу BIHUS INFO. У розслідуванні йдеться про те, що ніби-то БРСМ – НАФТА фінансує партію одіозного політика і журналіста Анатолія Шарія.
БРСМ-НАФТА немає жодного відношення до Анатолія Шарія та будь-якої пов’язаної з ним діяльності. Крім того, Анжела Ларкіна, яка згадується у розслідуванні як «співробітник БРСМ-НАФТА» ніколи не була і не є працівником операційної компанії БРСМ.
Ми переконані, що за всіма ознаками проти БРСМ-НАФТА розпочато інформаційну атаку. Її мета – дискредитувати одну з найбільших національних автозаправної мереж та змусити споживачів сумніватися у якості пального даного бренду.
Географія таких дій та їх кількість не залишають сумніву у тому, що здійснюється цілеспрямована акція проти БРСМ, методом втягнення бренду у політичні та економічні ігри, природу походження яких ми поки що не розуміємо.

* «БРСМ-НАФТА» – це 200 АЗК по всій Україні та 4500 співробітників. Для нас є найвищими пріоритетом – довіра наших клієнтів до бренду. Ми постійно розвиваємо мережу АЗК, створюємо нові робочі місця в Україні та регулярно контролюємо якість пального. Цей факт підтверджує нещодавнє національне масштабне дослідження Інституту споживчих експертиз, за висновками якого пальне марки А-95 бренду БРСМ-НАФТА визнане найкращим серед 13-ти інших крупних мереж АЗК.

https://www.obozrevatel.com/auto/news/issledovaniya-a-95-v-ukraine-gde-mozhno-zapravlyatsya-a-kuda-luchshe-ne-zaezzhat.htm