2020-12-11

“БРСМ-Нафта” відкрила ще один Good Market на АЗК

11 грудня 2020 року відбулося офіційне відкриття шостого супермаркету на АЗК національної мережі «БРСМ-Нафта» по вул. Олени Теліги, 12б.

Відомий паливний бренд заявив про комплексні стратегічні зміни у своїй діяльності, що полягають у трансформації формату заправок та в максимально швидкому і професійному обслуговуванні клієнтів. Упродовж року команда «БРСМ-НАФТА» активно працювала над оновленнями. У результаті було представлено нову стратегію «TURBOTA PRO людей та авто».

«Турбуємося швидко та професійно про людей та їхнє авто» – тепер так звучить місія нашої мережі АЗК «БРСМ-Нафта». Ми ідемо в ногу з часом, впевнено розвиваємося і це дозволяє нам бути в п’ятірці найбільших мереж АЗК в Україні, – розповідає Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-НАФТА» – це не заправка із супермаркетом та кафе, а супермаркет та кафе із заправкою. Ми знайшли новий підхід до наших клієнтів, адже це сучасні, динамічні люди, які цінують свій час. Для них важливо не просто заправитися, а й відпочити, смачно поїсти, купити необхідні продукти в одному місці, замість стояти в чергах у магазинах. АЗК «БРСМ» – це місце, де можна знайти абсолютно все для побутових потреб».

Потурбувалися у мережі БРСМ і про автівки клієнтів – швидке обслуговування, якісне пальне, широкий вибір автотоварів власного імпорту за більш ніж доступними цінами.

«Такий сервіс має бути максимально швидким, як це роблять на автоперегонах «Формула-1». Півтори секунди займає обслуговування боліду. За цей час команда встигає змінити колеса, заправити автомобіль, перевірити ходову частину. Для того, аби набрати таку швидкість персонал повинен працювати злагоджено, як одна команда на піт-стопі», – коментує Василь Бікус, операційний директор мережі АЗК «БРСМ-НАФТА».

«Ми дотримуємося думки, що повноцінний сервіс у сфері нафтопродуктів не обмежується продажем якісного палива. АЗК – це своєрідне «обличчя» українських міст, що дозволяє оцінити рівень розвитку інфраструктури в цілому.
У планах активно розвивати мережу АЗК «БРСМ-НАФТА», продовжувати партнерство з сильними брендами та соціальними проектами. Інноваційний підхід до технологій, відкритість та доступність – принципи, за якими працює команда нашого бренду і які дозволяють клієнтам отримувати максимальне задоволення від кожного візиту на АЗК», – коментує Андрій Біба, власник бренду «БРСМ-Нафта».

Приємно будуть здивовані і прихильники футбольного клубу «Шахтар». У межах партнерства в мережі АЗК діятимуть ексклюзивні знижки на пальне для вболівальників, а згодом на всіх заправках з’являться стійки із сувенірною продукцією «Шахтаря».

Вже сьогодні відвідувачі однієї із заправок БРСМ мали можливість взяти автографи та сфотографуватися із гравцями «Шахтаря» – Тарасом Степаненком та Миколою Матвієнком, а також відчути себе частиною команди-чемпіона, зробивши фото у фото-зоні.

До зустрічі на заправках та у GOOD MARKET «БРСМ-НАФТА»!