2021-04-28

Ювілейний Good Market відкрився на АЗК “БРСМ-Нафта” у Кам’янець-Подільському

Ми знаємо як довго ви чекали на цю подію! Якісних і свіжих продуктів за приємними цінами стає ще більше: «БРСМ-Нафта» відкрила десятий супермаркет на новому АЗК у Кам’янець-Подільському (Хмельницьке шосе, 9).

На відвідувачів чекає широкий вибір товарів та безліч акційних пропозицій, смачна піца за 10 хв та цілодобове обслуговування.
Запрошуємо на святкове відкриття і пригощаємо гарячими напоями перших 100 клієнтів. Ми потурбувалися про те, щоб ви могли придбати якісне пальне та повний кошик продуктів до Великодня зручно та максимально швидко.

«Ми цінуємо час і комфорт жителів мегаполісів, а тому створюємо усі умови, аби наші клієнти мали можливість робити покупки дорогою додому. Великі рітейлери вже давно активно відкривають свої супермаркети на виїздах з міст і на великих трасах. І це виправдано. А у нас є конкурентна перевага – ми вже там присутні. Плануємо надалі розвивати цей напрямок. На 2021 рік запланували 28 реконструкцій АЗК і як мінімум п’ять Goodmarket у великих містах з’являться цього року», – прокоментував Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу та інновацій мережі АЗК «БРСМ-Нафта».