2021-05-21

Головна подія боксерського шоу в Києві відбулася за підтримки БРСМ

Національна мережа АЗК БРСМ-НАФТА продовжує підтримувати талановитих українських спортсменів. 19 травня лідер паливного ринку виступив титульним партнером міжнародних боксерських змагань у Києві (Pochayna Hall), організованих компанією Champion Boxing Promotion.

У головній події вечора суперваговик Олександр Бабич (6-0,6 КО) завоював вакантний титул чемпіона України, нокаутувавши у другому раунді Івана Швайко (3-2,2 КО). Дострокові перемоги у стартових раундах вибороли Роман Маркарян (7-0,1 КО) і Денис Коренев (7-0,3 КО).

Крім того, в андеркарті шоу відбулося 10 міжнародних поєдинків за участю боксерів з України, Туреччини, Грузії і Фінляндії.
Приємною несподіванкою для присутніх став візит Олександра Усика, українського боксера-професіонала, абсолютного чемпіону світу, який провів нагородження переможців змагань та відмітив високий рівень змагань.

«Перемога наших спортсменів у міжнародних змаганнях– це перемога всієї країни і всіх нас. Сьогодні спорт – ціла індустрія, що впливає на формування міжнародного іміджу держави, є запорукою розвитку здорового суспільства, здорової нації, і як наслідок сильної економіки та міцної держави», – прокоментував Андрій Біба, власник бренду «БРСМ-НАФТА».
Пишаємося нашими боксерами, продовжуємо допомагати розвивати український спорт та створювати умови для найвищих спортивних досягнень. Головні тріумфи попереду.