2021-05-31

Купуй пальне у смартфоні та застрахуй себе від цінових коливань

«БРСМ-НАФТА» розробила новий сервіс продажу пального через мобільний додаток на платформах ANDROID І HUAWEI, що застрахує водіїв від цінових коливань на ринку нафтопродуктів.

Така можливість стала доступною завдяки інтеграції «паливного гаманця» у мобільний додаток БРСМ PLUS. Відтак відвідувачі АЗК мають змогу здійснювати такі звичні операції, як покупка пального в онлайн режимі та фіксувати ціну.

«Мобільний додаток БРСМ PLUS відтепер став ще функціональнішим. Завдяки командній роботі професіоналів ми створили не просто зручний, а й економічно вигідний сервіс. Так, наприклад, придбавши певну кількість літрів пального у телефоні – його вартість гарантовано не зміниться, не зважаючи на ріст ринкових цін. Користуватися пальним у «гаманці» можна упродовж 90 днів», — розповів Вячеслав Шевчук, директор департаменту IT БРСМ-НАФТА.

Для оплати пального на БРСМ-НАФТА за допомогою смартфону необхідно встановити додаток БРСМ PLUS (завантажити у Google Play Market) та авторизуватися у ньому. Після цього достатньо зайти у пункт меню «паливний гаманець» та один раз ввести в систему дані банківської картки. Це можуть бути картка будь-якого українського банку різних платіжних систем. Надалі оплачувати пальне в мобільному додатку можна в один клік — карткою, доданою до гаманця.

Найближчим часом можна буде купити пальне за допомогою Apple Pay та Google Pay.

Наразі «паливний гаманець» у додатку БРСМ PLUS доступний на платформах Android і Huawei, а невдовзі стане доступним і для власників iPhone.