2021-08-19

Якість пального на БРСМ підтверджено!

Наприкінці липня цього року фахівці Головного управління Держспоживслужби здійснили перевірку дизельного пального та бензину марок А-92 та А-95 на АЗК “БРСМ-НАФТА” за адресою просп. Маяковського, 54А в Києві.
Зразки дизельного пального було перевірено за основними параметрами: цетанове число, вміст сірки, температура спалаху в закритому тиглі, фракційний склад та гранична температура фільтрованості, тоді як бензин оцінювали за детонаційною стійкістю, тиском насиченої пари, вмістом сірки, об’ємною часткою вуглеводнів, бензолу та органічних кисневмісних сполук, а також масовою часткою кисню.

За результатами проведених лабораторних досліджень у Випробувальному центрі паливно-мастильних матеріалів було встановлено: «Перевірені зразки нафтопродуктів відповідають усім вимогам технічного регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив згідно ДСТУ».

«Мережа АЗК «БРСМ-НАФТА» тримає на ретельному контролі якість нафтопродуктів на всьому шляху реалізації — від НПЗ до баку вашого автомобілю. Адже навіть через найменшу помилку можна змусити клієнтів сумніватися у якості, а в умовах сьогоднішньої конкуренції це неприпустимо. Ринок потребує дійсно ефективного нагляду з боку держави, зокрема через велику кількість псевдоекспертів, які за гроші намагаються дискредитувати мережу вводячи споживачів в оману на користь деяких гравців ринку. Тому ми завжди відкриті до подібних перевірок”, – зазначив Олександр Мельничук, директор зі стратегічного розвитку мережі АЗК «БРСМ-НАФТА».

«Водії не повинні йти на компроміс щодо якості пального, ризикуючи станом власного автомобіля. Ще одним підтвердженням високої якості нафтопродуктів від БРСМ є їхня відкритість, а ще активна увага до них з боку конкурентів. Для мене БРСМ – це синонім пального високої якості за лояльною ціною», — коментує водій Андрій Хмельницький, постійний клієнт АЗК «БРСМ-НАФТА».

Нагадаємо, що у червні 2021 року Союз споживачів України із залученням авторитетних міжнародних компаній провів масштабне дослідження якості пального в семи національних мережах АЗК, враховуючи БРСМ-НАФТА. Зразки дизельного пального і бензину марки «А-95» брали фахівці компанії SGS – світового лідера у сфері інспекційних послуг.

За результатами аналізу українського підрозділу Bureau Veritas, члена Міжнародної федерації незалежних інспекційних агентств (IFIA) – лабораторія «Інспекторат Україна», пальне бренду БРСМ-НАФТА відповідає всім міжнародним стандартам якості.