2021-09-28

Столичні байкери закрили сезон 2021 під стягами «БРСМ-Нафта» та Crazy Hohols MFC

Драйвова та видовищна подія об’єднала 25 вересня усіх любителів швидкості та шанувальників байкерського стилю життя. У дружній компанії власників сталевих коней, під егідою клубу Crazy Hohols MFC, відбулося офіційне закриття мото сезону.
Національна мережа автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта» вже кілька років поспіль виступає партнером цього грандіозного заходу.


«Заправки БРСМ для байкерів – це якість пального, зручні локації і приємний сервіс на трасах та у містах всієї України. А ще наші хлопці з мото-тусовки полюбляють чудове вино Viticcio власного імпорту БРСМ», – прокоментував Сергій Предко, байкер, член мотофанклубу Crazy Hohols MFC.
Видовищна колона з близько трьохсот мотоциклів стартувала від ТРЦ «Атмосфера» і проїхала вулицями столиці понад 30 км. Дорогою байкери зупинилися на АЗК «БРСМ-Нафта», де фотографувалися з прихильниками та пили смачну каву.


Згодом водії вирушили до клабхаузу Crazy Hohols MFC, де розпочався справжній рок-фестиваль. Учасників та гостей пригощали вином Viticcio, пивом, проводили розіграші паливних талонів від національної мережі АЗК «БРСМ-Нафта».


«Цінностями байкерського руху завжди були духовна і фізична свобода, дружба, братерство, підтримка один одного, подорожі і насолода життям у всіх його проявах. Цього сезону, не дивлячись на обмеження пов’язані з covid19, ми з усіма двоколісними братами і сестрами проїхали дорогами Балканів, Боснії і Герцеговини, Сербії, Хорватії, Болгарії, Туреччини, Румунії та українськими Карпатами. Партнерська підтримка у нашому русі відіграє першочергову роль. Дякуємо «БРСМ-Нафта» за те, що демонструєте власним прикладом сміливість іти у ногу з часом, змінюватися, розвиватися, бути сильними і незалежними за будь-яких обставин», – додав Сергій Предко