2022-04-21

#BRAVEUKRAINE

У цій війні світ побачив Україну справжньою. Відкритою, сильною, щирою, без лицемірства і брехні.
Наша рідна держава, населена українцями зі свободою в серці і сміливістю в ДНК.

Це щодня демонструють наші відважні військові, незламні лікарі, патріотичні волонтери і просто люди, які голими руками захищають свій дім. Це ті сміливі вчинки, які стали нашою буденністю, але водночас прикладом для усіх народів світу.

Сьогодні цінність українського бізнесу – допомога українцям і підтримка економіки, сьогодні в пріоритеті мораль, а не прибуток. Сьогодні сміливість – синонім людяності. Для мережі АЗК «БРСМ-Нафта»:

Сміливість – це коли ще два місяці тому вставляв пістолет від колонки у бензобак, а сьогодні заряджаєш справжню зброю на полі бою проти агресора.

Сміливість – це зливати пальне з бензовозу на АЗК і одночасно ухилятися від уламків ракет. А тоді замість бігти в укриття – заправляти сотні авто біженців.

Сміливість – це віддати штатні вантажівки для перевезення гуманітарної допомоги у найгарячіші точки.

Сміливість – це облаштувати на АЗК хостели для переселенців і лагодити автівки підручними засобами, щоб люди могли їхати далі.

Сміливість – це коли палають нафтобази і тони пального, але ми віддаємо запаси на потреби критичної інфраструктури Країни.

Сміливість – це переобладнати власний відділ зовнішньої реклами і почати виготовляти протитанкові їжаки і залізні конструкції на потреби армії.

Ми будемо поширювати нашу сміливість і надалі, розповідати людям по той бік кордонів, що значить бути українцями. Приєднуємося до глобальної соціальної кампанії Ukrainian Bravery і рухаємося до перемоги разом!

#BRAVEUKRAINE