2022-06-16

«БРСМ-Нафта» привітала українських спортсменів з третім місцем у змаганнях за Кубок світу з кікбоксингу WAKO.

Мережа АЗК «БРСМ-Нафта», попри війну, продовжує підтримувати українських спортсменів та розвиватися навіть у цей надскладний для країни час. Кікбоксерів з України запросили на АЗК, аби привітати із загальнокомандним місцем на 27-мому Кубку світу з кікбоксингу WAKO, що проходив у Будапешті.

«Зараз спорт є невід’ємною частиною спільної боротьби за перемогу. Своїми досягненнями на міжнародній арені українські спортсмени щодня привертають увагу світової спільноти до війни в країні, демонструють, наскільки наша нація загартована і непохитна духом. Саме тому важливо, щоб спортсмени мали можливість тренуватися, ставати сильнішими, висловлювати підтримку і любов до України. Ми віримо, що війна закінчиться і ми зможемо пишатися своєю незалежною державою, а також її талановитими людьми. «БРСМ-Нафта» буде і надалі продовжувати інвестувати у спорт, задля мирного неба і процвітаючого майбутнього», – Олександр Мельничук, директор зі стратегічного маркетингу, мережі АЗК «БРСМ-Нафта».

Кікбоксери у свою чергу подякували бізнесу за фінансову підтримку, що дає їм можливість реалізувати свої успіхи і досягнення у світовому спорті.

«З початку війни усі змагання, в яких ми беремо участь, мають місію показати силу української нації. Особливо у час, коли трапилася велика біда – ми зобов’язані з перших вуст доносити світові, що насправді відбувається в Україні, аби отримати допомогу і підтримку. Вважаю, що це у нас виходить, адже іноземні колеги по спорту відверто шоковані нашими розповідями, яких не почуєш по телебаченню і не прочитаєш в соціальних мережах. Поважаємо національні компанії, такі як «БРСМ-Нафта», за розуміння важливості спорту, вдячні їм за сприяння. Від себе обіцяємо працювати на високий результат, а також продовжувати транслювати через спорт українські пріоритети і цінності», – Павло Замятін, чемпіон Світу з кікбоксингу WAKO, заслужений Майстер Спорту України.

Традиційний щорічний турнір Кубку світу з кікбоксингу WAKO завжди збирає велику кількість охочих. Цей рік в Угорщині не став виключенням: у змаганнях взяли участь понад 1700 учасників з 39 країн. Для української збірної він став успішним, нашим спортсменам вдалося посісти третє місце.