2023-01-04

Чергова партія зимової форми від благодійного фонду «БРСМ» поїхала на передову

Сила українців — не тільки у хоробрій армії та непереборному бажанні захищати свою землю, а й у єдності. Поки наші воїни успішно відбивають ворожі атаки, а лікарі та пожежники рятують життя, ми, в тилу, — підтримуємо захисників.

«БРСМ-Нафта» передала ще 10 комплектів якісного теплого спецодягу, вартістю 43 500 грн, для військових «Правого сектору». Хлопці захищають нашу країну на Сході з 2014 року, сьогодні вони воюють у прифронтових зонах Харківського напрямку.

«Щоб ЗСУ могли і надалі ефективно нас захищали, потрібна не лише зброя. Військова форма — важливий елемент мілітарі-оснащення. Багато виробництв та підприємств перестали працювати. Вони або розбомблені, або переїхали і лише зараз почали відновлювати свою роботу. В той час запити на теплий спецодяг від наших захисників на Східному та Південному напрямках летять десятками. Попереду мінімум три місяці низьких температур та бойових дій в таких умовах і ми робимо все можливе, щоб хлопці були забезпечені теплим одягом», – Олександр Мельничук, директор зі стратегічного маркетингу мережі «БРСМ-Нафта».

Дякуємо нашим клієнтам, які допомагають нашим хоробрим військових разом з нами, аби ми могли відчувати тепло й безпеку вдома.