2023-03-03

Збір завершено: 645 військових ЗСУ отримали зимову форму від БФ «БРСМ»

Ми це зробили! Дотримали свого слова перед нашими захисниками, виправдали довіру наших найкращих клієнтів. Завдяки клієнтам мережі «БРСМ-Нафта», меценатам та усім небайдужим українцям ми закрили збір на зимовий спец одяг, зібравши 3 043 291, 49 млн. грн. На цю суму було закуплено і передано 645 комплектів зимової форми для військових, які захищають Україну від окупантів на Східному напрямку.

За словами військових, якісний одяг, пошитий з дотриманням усіх стандартів і вимог, на війні у переліку речей першої необхідності.   

«Перемога за нами. Я не маю сумніву у боєздатності наших захисників,  навіть брак підготовки і професіоналізму може компенсуватися силою козацького характеру. Головне – підтримка нашого народу, а вона, справді, потужна», – Кирило, військовий ЗСУ.

Нова мета БФ «БРСМ» зібрати 5 000 000 грн, щоб придбати спорядження весна-літо для військових добровольчих батальйонів. Долучитися до збору можна шляхом передачі відсотку персональної знижки у мобільному додатку BRSM Plus на допомогу нашій армії, або задонатити прямо за посиланням на банку: https://send.monobank.ua/jar/4KMiTqxeFx