2023-03-03

Разом до нових перемог

Національна мережа АЗК “БРСМ-Нафта” і ФК “Шахтар” оголосили про продовження стратегічного партнерства упродовж 2023 року

Партнерство передбачає, що крім забезпечення потреб ФК «Шахтар», «БРСМ-Нафта» продовжить надавати уболівальникам ексклюзивні знижки на пальне, а також можливість придбати символіку улюбленого клубу, взяти участь у різноманітних акціях та навіть особисто зустрітися з гравцями «Шахтаря».

Олександр Мельничук, директор зі стратегічного розвитку мережі АЗК «БРСМ-Нафта»:

«Зважаючи на останні події у команді ФК «Шахтар», можемо сміливо говорити про те, що Україна виховує гравців світового класу. Тож я переконаний, що інвестиції у спорт, залученість у здоровий спосіб життя розвиває суспільство і дає молодим людям важливий досвід особистісного розвитку. Ми маємо максимально сприяти реалізації потенціалу українських спортсменів».

Дмитро Кириленко, генеральний директор «Шахтар-Сервіс»:

Для «Шахтаря» стратегічно важливо мати такого партнера як БРСМ-Нафта, особливо під час війни, коли наш клуб займається не лише своєю спортивною та маркетинговою діяльністю, а й допомагає понад двомстам вимушеним переселенцям, які наразі проживають у Shelter Centre на Арені Львів та під час масованих обстрілів й відсутності електроенергії потребують щоденного забезпечення пальним для роботи промислових генераторів, які цілодобово живлять стадіон.

Нагадаємо, що від початку війни мережа АЗК «БРСМ-Нафта» разом з ФК «Шахтар» об’єдналися заради допомоги Україні. Команда здійснювала перевезення переселенців від Центру підтримки внутрішньо переміщених осіб на «Арені Львів» по містах Львівської області, тоді як мережа «БРСМ» надавала для цього безкоштовне пальне.