2023-03-09

На фронт поїхали перші комплекти військового спорядження весна-літо від «БРСМ-Нафта»

14 комплектів демісезонного спец одягу і стільки ж пар взуття отримали військові «Правого сектору», які боронять нашу країну у напрямках Бахмуту та Слов’янську.

 Суму, у розмірі 51400 гривень, для закупки чергової партії форми було зібрано благодійним фондом «БРСМ». Напередодні фонд закрив збір на зимовий спец одяг, зібравши 3 043 291, 49 млн. грн. На цю суму було закуплено і передано 645 комплектів зимової форми для військових, які захищають Україну від окупантів на Східному напрямку.

Наразі отримано безліч запитів від військових на спорядження весна-літо.

«Демісезонна військова форма, як і зимова, – велика відповідальність з боку постачальника. Адже крім зносостійкості, до спец одягу висувається умова забезпечення комфортного руху. Зазвичай, це стійкість до вологи та забезпечення терморегуляції тілазахист від опадів, переохолодження, пронизливого вітру. Ми враховуємо симбіоз технологій та матеріалів при пошитті форми, адже від цього залежить самопочуття наших захисників, а відповідно і результат роботи»,  – Олександр Мельничук, директор зі стратегічного розвитку мережі АЗК «БРСМ-Нафта».