2023-03-13

На АЗК «БРСМ» з’явився перший в Україні хот-дог бар

Мрієш про соковитий хот-дог, але саме такого як ти хочеш немає? Ми прочитали твої думки, а тому відтепер – ти сам собі шеф-повар. Хот-дог бари, де кожен бажаючий має унікальну можливість зробити хот-дог своїми руками, відкрито на АЗК «БРСМ-Нафта» у Києві, за адресами вул. Жуковського, 22 та вул. О. Теліги, 12 б.

На барі, звичайний американський хот-дог з м’ясною сосискою та класичними соусами, може перетворитися на авторську страву з яскравими смачними додатками: кукурузою, морквою по-корейськи, голандським сиром, смаженою цибулею кріспі. Ціна за all inclusive хот-дог з однією сосискою та безлімітними додатками  – 79,99 грн, з двома сосисками – 99,99 грн.

«Ми прививаємо нашим клієнтам любов до якісних і смачних перекусів, культивуючи більш усвідомлене споживання їжі. Фаст-фуд не повинен асоціюватися тільки зі словами «швидко і дешево», тому ми враховуємо побажання відвідувачів у приготуванні страв нашого меню, шукаємо різні способи креативної подачі. За стійками хот-дог барів вже з’явилися постійні клієнти, які збирають свій хот-дог за власним смаком, не чекаючи у черзі допомоги оператора. Ми також подбали про дотримання санітарних норм, тому на барі завжди є щипці для набору інгредієнтів та єдиноразові рукавички», – Василь Бікус, операційний директор мережі АЗК «БРСМ-Нафта».

Запрошуємо вас та ваших рідних відвідати наші хот-дог бари на АЗК та приготувати свій ідеальний хот-дог. Впевнені, що новий досвід подарує вам яскраві смачні емоції.