2023-03-14

АЗК «БРСМ-Нафта» відновила роботу в Херсоні

8 березня ми відновили АЗК мережі «БРСМ-Нафта» у Херсоні, по вул. Нафтовиків,4, що постраждав від російських мародерів. За короткий час було здійснено усі технічні перевірки, проведено ремонт пошкоджених конструкцій, а також доставлено увесь асортимент товарів і продуктів для повноцінної роботи комплексу.

Для посилення безпеки працівників, скло у вікнах і дверях замінили на дерево та метал, що у разі вибухової хвилі мінімізує ризики для здоров’я персоналу.

«Ми щасливі знову тут бачити клієнтів, які заправляються якісним пальним, снідають гарячим круасаном з кавою, а ще приїжджають за улюбленими товарами у Good Market. Щодня ми маємо близько ста паливних чеків, проте, це вже непоганий початок. Місто оживає, хоч і віддалено доносяться звуки снарядів. З’являється все більше легкового транспорту, відновилися автобусні маршрути, запрацювали комунальні служби, обленерго відновлює електропостачання. Сподіваємося, далі буде тільки краще», – Денис Пурчел, директор АЗК «БРСМ-Нафта» у Херсоні.

Друзі, ми відновимо кожен зруйнований клаптик нашої землі, крок за кроком. Головне – не здаватися, вірити і впевнено йти до перемоги. Чекаємо вас на АЗК «БРСМ-Нафта», цінуємо наші теплі зустрічі.