2023-03-23

«Якість спецформи – це зручність, комфорт і безпека військовослужбовця», – Володимир, боєць ЗСУ, 32 ОМБр

Ми не зупиняємося ні на день і продовжуємо допомагати нашим хоробрим військовим, які захищають Україну від агресора. БФ «БРСМ» передав хлопцям 32-ї окремої механізованої бригади 25 комплектів тактичних костюмів весна-літо, на суму 75 000 грн.
«Пишаємося людьми, які в тилу боряться за свободу і незалежність нашої країни. У зворотному зв’язку від хлопців ми часто чуємо, що їх надзвичайно мотивує і додає сил така допомога, підтримка. Тому ми впевнено долаємо усі труднощі, щоб прискорити довгоочікувану перемогу», – Олександр Мельничук, директор зі стратегічного розвитку мережі АЗК «БРСМ-Нафта».

Водночас військові зауважують, що якісно пошита форма – дозволяє захисникам зосередитися на своїх задачах, адже траплялися випадки, коли одяг не витримував навіть одного бою.

«Мене чекає сім’я, колеги, робота, кажуть, що подумки накладають на мене свій захист молитвами. Але, коли ти там – у самому центрі пекла, твоїм захистом служать руки, зброя, форма і голова, що має думати на випередження», – Володимир, боєць ЗСУ, 32 ОМБр.

Дякуємо усім, хто долучається до збору коштів. Нагадуємо, що ви можете віддати відсоток своєї знижки на пальне у додатку BRSM PLUS, або ж перерахувати кошти на реквізити, вказані на сайті: https://blagobrsm.com/