2018-08-10

БРСМ-Нафта переформатується на зустріч клієнтам

Ритм життя щодня пришвидшується, підказуючи нам напрямки самовдосконалення. Адже, не змінюючись, ми ризикуємо залишитися на узбіччі прогресу. Це правило стосується не лише людей, а і бізнесу, що прагне лідерства на ринку та масового визнання. Команда Національної мережі АЗК БРСМ-Нафта є прихильником бездоганної якості як пального, яке реалізує, так і обслуговування клієнтів. Тому, вдосконалення в бік інноваційності є наріжним каменем її стратегії розвитку. А джерелом ідей інноваційного руху вперед для БРСМ-Нафта є саме клієнти, які зацікавлені у підсиленні свого улюбленого бренду на ринку паливного роздробу.

Одним з результатів спільного з клієнтами пошуку ідеалу автозаправки став новий формат комплексів, що розпочав впроваджуватися по всій мережі БРСМ-Нафта з Одеси. На фотографіях ви можете побачити наскільки привабливий АЗК нового формату завдяки оригінальним конструкторським та дизайнерським рішенням. Однак, око радують не лише форми, але і спосіб подачі важливої для клієнта інформації: види пального та його ціни. Це LED-панелі, що забезпечують високу якість зображення даних у будь-який час доби і при будь-яких погодних умовах. Саме така технологія застосована і на стелі, яка здалека сповіщає водіїв про наявність і ціни популярних на ринку газу PLUS, бензинів A-92, A-95, A-95 EURO PLUS, A-95 PREMIUM, ДП, ДП EURO PLUS. Зручність відпуску пального гарантується мультипаливними колонками, з яких можна швидко і безпечно  заправитись автомобільним газом.

Оновився і формат пристанційного маркету – від розрахунково-касового вузла до зони відпочинку клієнтів. Відтепер, вільний простір для клієнта і «комфорт як вдома» це альфа і омега торгового залу маркету нового формату. Відвідуючи такий маркет гості можуть відпочити, насолодитися простими, але оригінальними і свіжо приготованими стравами, випити бадьору ароматну каву з найсвіжішими солодощами. На вітринах маркету є все, що може знадобитися і в дорозі, і вдома після поїдки. Погодьтеся, це чудово після напруженого дня відпочити за вечерею з італійських спагеті, пармської шинки і  пляшки італійського вина ТМ Viticcio або ТМ Cavalli Neri, що представлені у маркетах при АЗК БРСМ-Нафта.

Оновлення формату АЗК під ТМ БРСМ-Нафта за результатами уважного вивчення клієнтського досвіду розпочалося і триватиме по всій мережі аж до кожного об’єкту. Команда мережі і на далі збиратиме побажання і зауваження клієнтів, а також аналізуватиме досвід провідних європейських паливних брендів, щоб якомога точніше відповідати очікуванням автовласників.