2018-08-13

Перший переможець Акції «Вирушай в італійську відпустку» отримав подарунковий сертифікат

Акція «Вирушай в італійську відпустку», що тривала три місяці по всій мережі АЗК БРСМ-Нафта, завершилась 3 серпня, однак продовжує приносити чудові новини. Адже розпочався приємний процес вручення переможцям головних призів – подарункових сертифікатів на подорож до Італії на виноробню Viticcio, що розташована у Греве-ін-К’янті – самому серці Тоскани. Саме тут народжуються вишукані італійські вини, що брали участь в акції, і саме з технологіями їх виробництва особисто познайомляться переможці акції.

10 серпня свій сертифікат отримав перший переможець Віктор Присяжнюк. Команді БРСМ-Нафта було подвійно приємно, адже крім урочистого нагородження постійного клієнта, ми почули з його вуст слова високої оцінки нашої роботи і побажання найскоріше підвищити лідерські позиції на ринку.

Ми вдячні Віктору за прихильність бренду БРСМ-Нафта, а також всім клієнтам, що завзято боролися за італійську відпустку разом з БРСМ-Нафта. Незабаром, ми вручимо такі ж подарункові сертифікати ще 2-м переможцям, а по завершенню їх перебування на виноробні Viticcio ми розповімо вам: як це було. Тож, слідкуйте за новинами БРСМ-Нафта.