2018-08-15

Італійська виноробня Viticcio готується до прийому клієнтів БРСМ-Нафта

Ось і настав той час, коли всі переможці Акції «Вирушай в італійську відпустку!», що проводилася по всій мережі АЗК «БРСМ-Нафта» з 01 травня по 31 липня, отримали подарункові сертифікати на дві персони. Ці сертифікати засвідчують перемогу в акції і є квитками на автентичну виноробню Viticcio, що у Греве-ін-К’янті, де і проведуть свої відпустки щасливчики – постійні клієнти БРСМ-Нафта.

Вчора до щасливих володарів сертифікатів приєднався третій переможець Іван Губиш з Луцьку. Тож господарі виноробні Viticcio розпочали підготовку до гостинного прийому прихильників бренду БРСМ-Нафта, що так поціновують справжні італійські вина. Вітаємо, Вікторе Присяжнюк, Максиме Онищенко та Іване Губиш, і дякуємо вам за вибір нашої мережі!

Нагадаємо, що згідно задуму акції «Вирушай в італійську відпустку!» її переможці вирушать на 5 діб до Італії, а саме у Греве-ін-К’янті, де на віллі при виноробні Viticcio познайомляться з винною культурою та традиціями італійського виноробства. Поєднання приємного з корисним – один з принципів якісного відпочинку, тож ми впевнені, що наші клієнти залишаться задоволеними після італійської відпустки від БРСМ-Нафта.