2018-09-24

Від фаст-фуду до помірного харчування у дорозі

Все більше людей обирають здоровий спосіб життя і однією з його важливих складових є правильне харчування. І водії – не виключення. Однак під час пересувань автомобілем досить важко зустріти заклад громадського харчування або бодай торгову точку, де пропонують здорову їжу. Більшість придорожніх пропозицій обмежуються класичним фаст-фудом чи домашнім куховарством, що апріорі небезпечно для шлунку.

Враховуючи цю суспільну тенденцію і, зокрема, потреби автомобілістів безпечно, смачно і поживно харчуватися у дорозі, ми удосконалює меню придорожнього харчування на всіх АЗК БРСМ-Нафта. Одна з наших новинок – це яловичі та курячі фреш-бургери. Страва складається з найсвіжішої яловичої чи курячої котлети, пухкої булочки, посипаної кунжутом, хрустких маринованих огірочків, свіжих соковитих томатів, салату Айсберг та сиру Чеддер. Пікантності додає гармонійна пропорція соусу та спецій. Але найголовніше те, що фреш-бургер готується у присутності клієнта та особисто для клієнта. Як кажуть гості автозаправних комплексів БРСМ-Нафта, що вже спробували цю новинку, фреш-бургер – це смачно, ситно і легко для шлунку.

Ми задоволені схвальними відгуками про можливість перекусити на АЗК БРСМ-Нафта і готові далі оновлювати меню наших АЗК відповідно до сучасних тенденцій та побажань клієнтів. А ще продовжуємо робити всі покупки вигідними для клієнтів, адже купляючи екологічні страви у наших пристанційних маркетах ви гарантовано отримуєте знижку у 20 копійок на кожному літрі якісного пального.