2018-12-11

АЗК БРСМ-Нафта переміг у конкурсі «Краща АЗС»

Одеський АЗК «БРСМ-Нафта» офіційно став переможцем конкурсу «АЗС місяця», що проводився редакцією профільного журналу «Современная АЗС». Незалежне журі оцінювало заправки України та країн СНГ за такими критеріями як: безпека, зручність, рівень обслуговування клієнтів, технологічність, якість пального.

Комплекс-переможець виконаний у новому дизайні, зручна зона обслуговування автомобілів оснащена LED-панелями, що забезпечують високу якість зображення даних у будь-який час доби та при будь-яких погодних умовах. Зручність відпуску пального гарантується мультипаливними колонками, з яких можна швидко і безпечно  заправитись всіма видами пального, включаючи автомобільний газ. Просторий пристанційний маркет відрізняється широким асортиментом супутніх товарів, комфортними зонами відпочинку, зручними гігієнічними кімнатами. Це не повний перелік переваг, завдяки яким саме цей АЗК завоював звання найкращої заправки. Деталі за посиланням http://www.sovazs.com/showcontest.phtml?id=172.

Ми вдячні нашим клієнтам, адже саме їх побажання і залученість у розвиток мережі надихнули нас на оновлення формату АЗК під ТМ БРСМ-Нафта. Як показали результати конкурсу, така кооперація з кінцевим споживачем, є правильним рішенням на нашому шляху до лідерства на ринку.