2019-03-29

БРСМ-Нафта продовжує підкорювати столицю України

29 березня у Києві по вулиці Лугова, 13 відкрився новий автозаправний комплекс під ТМ «БРСМ-Нафта». Чергове поповнення мережі відбулося в рамках стратегії географічного розширення бізнесу 2019, що цілком відповідає очікуванням українських автовласників, які систематично вивчаються менеджментом мережі.

Комплекс виконано у новому форматі, який у листопаді 2018 був оцінений редакцією профільного журналу «Сучасна АЗС» як найкращий на ринках України, країн СНГ та Балтики. Зона обслуговування автомобілів має зручну автомобільну розв’язку, навісну конструкцію з інформаційними LED-панелями та сучасні мультипаливні колонки, що значно заощаджує час клієнтів під час заправки. Наявність просторого і багатого на асортимент супутніх товарів пристанційного маркету дозволяє водіям не лише придбати все необхідне в дорогу або додому, а і перепочити, смакуючи запашну каву і різноманітні гарячі страви: соковиті фреш-бургери, хотдоги із ковбасками з натурального м’яса, випічку, супи і каші. В рамках проекту «Власний імпорт» в маркеті представлені вишукані італійські вина Viticcio та Cavalli Neri, що вже давно стало родзинкою бренду «БРСМ-Нафта».

Як і по всій мережі, тут діє програма лояльності PLUS, яка дозоляє її учасникам економити гроші на придбанні пального і товарів маркету, а сам процес обслуговування перетворює на задоволення. В останньому досить важливу роль відіграє мобільний додаток PLUS, що унаочнює всю історію взаємовідносин клієнта з мережею «БРСМ-Нафта».

Традиційно з нагоди відкриття нового об’єкту команда БРСМ-Нафта оголосила для гостей комплексу безпрограшну лотерею, що триватиме до 14 квітня. При купівлі від 25 літрів будь-якого пального кожний відвідувач на свій розсуд обирає скретч-карту, під захисним шаром якої на нього чекає святкова знижка до 3 грн на кожному літрі пального. Ми вітаємо автомобілістів з народженням ще одного автозаправного комплексу «БРСМ-Нафта» у Києві і запрошуємо до нас на смачну каву і за щасливими знижками тут і зараз.