2019-07-11

«БРСМ-Нафта» виступить спонсором Всеукраїнських змагань з академічного веслування – регата «Золоте весло».

Мережа АЗК «БРСМ-Нафта» сьомий рік поспіль допомагає організувати Всеукраїнські змагання серед молоді з академічного веслування. Така завзятість компанії продиктована бажанням фінансово підтримати видовищний та вольовий вид спорту, розвитку якого, нажаль, держава не приділяє достатньої уваги.

12 та 13 липня в Києві, в акваторії Матвіївської затоки відбуватимуться перегони на воді кадетської ліги, тобто серед спортсменів – юнаків та дівчат 14-18 років. Переможці та призери визначатимуться у особистій першості та будуть нагороджені медалями, дипломами та цінними подарунками від спонсорів.

В дні змагань, представники мережі АЗК «БРСМ-Нафта», в партнерстві з Федерацією академічного веслування міста Києва та Департаментом молоді та спорту Київської міської державної адміністрації,  вболіватимуть за юних чемпіонів.

«В межах підтримки різних соціальних проектів та ініціатив, «БРСМ-Нафта» завжди віддають перевагу допомозі спорту. Така підтримка є складовою системної програми соціальної відповідальності БРСМ-Нафта під назвою «Здоров’я Нації». Наша команда чудово розуміє, що системні інвестиції у спорт – це запорука сильної і здорової нації» – підкреслив Олександр Мельничук, директор департаменту стратегічного маркетингу та інновацій мережі АЗК “БРСМ-Нафта”.

Місце проведення: м. Київ, акваторія Матвіївської затоки

Урочисте відкриття змагань – 12 липня 2019 року о 10:00. 

Фінал – 13 липня 2019 року з 9:30 до 18:00.

Запрошуємо разом підтримати українських веслувальників.