2019-07-24

Мережа АЗК “БРСМ-Нафта” провела традиційну всеукраїнську акцію “День спілкування з клієнтами”.

Щоліта, команда топ-менеджменту та працівники офісу і різних департаментів виходять працювати на авто-заправні комплекси. Мета такого заходу – особисте спілкування з клієнтами, прагнення виявити їх очікування та побажання стосовно продуктів та сервісу на АЗК, промоніторити рівень обслуговування клієнтів на місцях в різних регіонах.

Директор Департаменту стратегічного маркетингу та інновацій Олександр Мельничук підкреслив, що в компанії запроваджено новий формат АЗК з інноваційним дизайном, розширено торгівельні зали, збільшена лінійка товарів  “… ми тримаємо високу планку якості пального, постійно працюємо над вдосконаленням якості обслуговування клієнтів, в цей процес залучені всі – від лінійних менеджерів до ТОП команди головного офісу. Звісно, що все це ми робимо заради наших клієнтів, працюємо і розвиваємося щоб бути кращими для них”.

Працівники офісу на рівні з лінійним персоналом авто-заправних комплексів – працюють на касі, готують смачні страви,  консультують з вибору вишуканого вина власного імпорту, заправляють авто  клієнтів, миють вікна – працюють пліч-о-пліч з колегами.  В компанії зазначили, що крім отримання важливого зворотнього зв’язку від клієнтів, також для топ-менеджменту це є нагодою відчути на собі як працюється лінійному персоналу.