2022-11-14

“БРСМ-Нафта” та ФК “Шахтар” влаштували для переселенців із Shelter Centre фан-зустріч із футболістами

11 листопада у Львівській області на одному із АЗК «БРСМ-Нафта» відбулася зустріч футболістів першої команди ФК «Шахтар» Андрія Пятова та Дмитра Криськіва із тридцятьма дітьми-переселенцями.
Дітлахи з батьками змушені були залишити рідні міста, охоплені війною, і зараз знайшли тимчасовий прихисток у Shelter Centre «Шахтаря» на «Арені Львів».

У неформальній атмосфері футболісти розповіли, де війна застала їхні сім’ї у перші дні війни, які складні рішення доводилося приймати та як змінилося їхнє життя за останні дев’ять місяців.
Зокрема, Андрій Пятов поділився думками про організацію навчального процесу під час війни та зазначив, що зараз дуже важливо зберегти для дітлахів звичний розпорядок. Дмитро Криськів розповів про користь занять спортом, що допомагають відволіктися від негативу, підтримувати фізичне й ментальне здоров’я.

Упродовж заходу оператори АЗК «БРСМ-Нафта» пригощали гостей смачними хот-догами, кексами, гарячими напоями.
Святкового настрою додали аніматори, а також спортивна вікторина, за яку дітям вручили подарунки – яскраві футболки, м’ячі і шарфи з автографами футболістів.


«Наша сім’я вже кілька місяців проживає у центрі для переселенців у Львові. Завдяки підтримці ФК «Шахтар», волонтерам ми маємо їжу, одяг і житло. Сьогоднішній день для моїх дітей – став справжнім святом. Їх переповнюють позитивні емоції, адже ми практично увесь час знаходимося в центрі. Дякую організаторам, особливо «БРСМ» за смаколики. Я сам на мить відчув себе безтурботною дитиною», – Олексій, батько трьох доньок, які вимушено залишили свій дім у Маріуполі.