2023-10-02

«БРСМ-Нафта» відкрила 2 нових АЗК в Олександрії

Знижки на пальне та безкоштовна кава з хот-догом для водіїв автобусів – «БРСМ-Нафта» відкрила 2 нових АЗК в Олександрії

Національна мережа АЗК «БРСМ-Нафта» продовжує активно розширювати своє покриття в Україні, створюючи нові робочі місця та підтримуючи економіку.

Днями розпочали роботу два нових автозаправних комплекси у м. Олександрія, Кіровоградської області, за адресами: вул. Садова, будинок 3 та вул. Гетьмана Мазепи, будинок 16.

З перших днів відкриття на АЗК спостерігається ажіотаж, адже тільки до 20 жовтня можна отримати миттєву знижку – до 3 грн на кожному літрі пального. Для цього клієнту потрібно витягти спеціальну скретч-картку на касі, стерти захисне покриття та отримати приємний бонус. Картка видається при заправці від 25 літрів будь-якого виду пального.

Особливо вподобали нові АЗК військові, адже дорогою до Дніпра тут можна смачно перекусити 24/7: у меню свіжі бургери, гарячі круасани, а незабаром з’явиться справжня італійська піца прямо з печі. Для водіїв пасажирських автобусів теж є приємний бонус – їх пригощають безкоштовно кавою та хот-догом, – ідеальне місце для піт-стопу.

Поруч із АЗК по вулиці Гетьмана Мазепи знаходиться великий паркінг, TIR-СТО та мийка самообслуговування. Тут завжди людно, адже клієнт може в одному місці зробити купу справ одночасно: помити авто, заправитися якісним пальним, смачно поїсти, перепочити і навіть полагодити за необхідності авто.

«Нас тут чекали 5 років. Так кажуть наші клієнти, які за такий короткий час вже стали постійними. Ми ставили собі ціль не просто відкрити сучасний АЗК, а створити максимально зручне місце, де все продумано до дрібниць, аби відвідувачі могли провести час безтурботно і корисно. У наших магазинах можна придбати продукти, сири та вино власного виробництва, усі необхідні авто товари: від омивача і очисної хімії до мастил і зарядних пристроїв. Впевнений, кожен гість буде задоволений сервісом та якістю, адже для нас турбота про людей в пріоритеті», – Сергій Олійник, регіональний директор мережі АЗК «БРСМ-Нафта».