2023-10-04

«БРСМ-Нафта» передала пам’ятні експонати у Національний військово-історичний музей України.

У центрі Києва є унікальне місце, що розповідає історію розвитку військової справи на теренах України, починаючи з найдавніших часів до сьогодення.
3 поверхи і 14 залів наповнені експонатами історичної та сучасної зброї, військовою формою, предметами побуту, відзнаками та картинами, починаючи з бронзової доби і до сьогодні.
На відміну від більшості музеїв Києва, стіни тут говорять не лише про минуле, а й про сьогодення Збройних Сил України, про їхню боротьбу з агресором заради свободи та територіальної цілісності нашої держави.
Тож користуючись нагодою, працівники мережі АЗК «БРСМ-Нафта» передали до музею фото-картину, на якій зображена знищена окупантами АЗК у с. Милі та вино власного імпорту, вціліле після ракетного удару по ТРЦ «Ретровіль».
«Сказати, що ми вражені побаченим – не сказати нічого. Це не просто музейний заклад. Це історія, культура та героїчні подвиги хоробрих воїнів зібрані воєдино, аби ми змогли побачити все в одному місці. З кожним залом, з кожним поверхом огортає вир почуттів: біль, злість, захоплення, гордість. Тут можна відчути велич українського народу, ціну перемоги та волю почати все спочатку! Щиро дякуємо працівникам музею, керівнику – Юрію Кошелю, за можливість відвідати музей та доповнити його експонати. Бажаємо процвітання, вдячних відвідувачів та пам’яті серед поколінь», – Maryna Lavrinets, директор HR-департаменту «БРСМ-Нафта».
Доречі! Лише у цьому музеї ви маєте прекрасну можливість отримати теоретичні знання з історії вогнепальної зброї і практичні навички зі збирання-розбирання зразків сучасного озброєння Збройних Сил України протягом Музейного уроку.
Тут можна замовити групову екскурсію українською та англійською мовами.
Ознайомитися з цінами, графіком роботи та замовити екскурсовода можна на сайті: https://nvimu.com.ua/pages/view/70#