2023-12-01

Новий формат АЗК в с.Іванків – символ амбіцій та здобутків «БРСМ-Нафта»

Національна мережа АЗК «БРСМ-Нафта прагне лідерства у всіх сферах, і це бажання особливо яскраво втілилося в дизайні нового, 215-го автозаправного комплексу, форма якого символізує інноваційне бачення майбутнього та сучасні технології.

АЗК абсолютно нового формату збудували у с. Іванків, Київської області.
Дизайнери, які працювали над проектом, намагалися вийти за рамки традиційних «рівних» канонів. Фасад прикрашають 3D – ромби, а на 12-метровій ціновій стелі – рідко кришталевий дисплей замість статичних табло. Особливим є і те, що на АЗК застосовані енергозберігаючі та світлодіодні системи освітлення.

З нагоди урочистого відкриття на АЗК завітали представники ЗМІ та топ-менеджмент мережі «БРСМ-Нафта».

«Ми живемо в епоху стрімкого розвитку технологій. Чи не щодня зʼявляються новини про чергове ноу-хау, що докорінно змінюють життя людини. Наприклад, наші колони облаштовані спеціалоною профільною гумою, аби водії , відкриваючи двері авто, не пошкодили їх об метал. На даху комплексу ми плануємо встановити сонячні панелі. Це дозволить скоротити споживання електроенергії на 30-50%, долучившись до боротьбі із глобальним потеплінням. Таких «зелених» АЗК у нас вже 13», – Олександр Мельничук, директор зі стратегічного розвитку мережі АЗК «БРСМ-Нафта».

Гості нового АЗК зможуть також першими насолодитися вишуканим смаком кави із додаванням різних сиропів. Тут встановили професійну супер автоматизовану каво-машину Franke А1000FM, що готує близько 20 видів напоїв. Для бажаючих перекусити – круасани, бургери, хот-доги та італійська піца з-під ножа, а ще великий асортимент десертів на будь-який смак.

Довідка:
”БРСМ-Нафта” працює на ринку роздрібних нафтопродуктів України з 1992 року. “БРСМ-НАФТА” – це 215 АЗК та 6 000 співробітників по всій Україні.
З початку війни мережа безкоштовно заправляє авто ЗСУ та транспорт критичної інфраструктури, на цей момент виділено 870 450 літрів пального, закуплено 700 комплектів військової форми, працівники стали донорами крові для військових і цивільних, що постраждали внаслідок бойових дій, здавши понад 100 літрів донорської крові.
З початку жовтня 2023 року благодійний фонд «БРСМ» відкрив збір на дрони-камікадзе. Станом на сьогодні передано
на фронт FPV 134 дрони, на суму 2 649 666 грн.