2024-01-26

У «БРСМ-Нафта» вчетверте відбувся день донора

У «БРСМ-Нафта» вчетверте відбувся день донора.

В офісі «БРСМ-Нафта» організували станцію здачі крові. Працівники мережі добре розуміють цінність донорської допомоги для постраждалих від війни українських захисників, дітей та усіх цивільних, хто цього потребує. Тому бажання стати донорами виявили понад 30 людей, які брали участь у цій соціальній ініціативі вже багаторазово.

«Хтось із колег став донором уже вдруге і втретє. Такий рівень відповідальності наших працівників та щире бажання допомагати рятувати життя вражає, тому ми вдячні всім, хто долучився. Обов’язково продовжимо розвивати корпоративний донорський рух і внутрішнє волонтерство загалом. Я переконаний, що такі кроки, які під силу бізнесу, сприяють зміцненню суспільства в Україні і наближають нашу перемогу», – Максим Гуменюк, представник топ-менджмента, мережі АЗК «БРСМ-Нафта».

За 3 години вдалося зібрати 15 л біо-матеріалу, що поповнили вже існуючий банк крові «БРСМ-Нафта», об’ємом у понад сто літрів.

«Мені приємно допомагати людям, коли дозволяє здоров’я. Знаю, що моя кров рятує комусь життя, тож буду продовжувати цю традицію. За останні роки особливо переконався, що багато крові не буває. А в умовах війни потреба в донорах, на жаль, тільки зростає. Мені подобається вислів: «Твоя кров може воювати!», тож беріться до зброї і давайте перемагати разом», – Максим Куницький, працівник «БРСМ-Нафта».

Друзі, колеги, партнери! Ви можете влаштувати корпоративний день донора для своєї компанії, для цього можна звернутися безпосередньо до Інституту серця: https://heart.kyiv.ua/department/viddilennya-perelivannya-krovi/

Ми дякуємо усім, хто ділиться кров’ю, бере участь у наших ініціативах, підтримує і розвиває донорський рух.

Пам’ятайте, кожна крапля крові може врятувати комусь життя!