2011-12-29

Нас вже 59 по всій країні

Нас вже 59 по всій країні. Мережа постійно зростає і розширюється, з сьогоднішнього дня відкрився ще один заправний комплекс в Полтаві, вул. Вавілова 2В. І це не просто автозаправка. Це комплекс, що включає в себе власне заправку, міні-маркет і сучасну автомийку. Ми гарантуємо високу якість палива і робимо все, щоб клієнту у нас було зручно, комфортно і вигідно.

Головне на АЗК, звичайно, якість палива. Гарантія якості – бензини і дизельне паливо, які випускаються на Мозирському нафтопереробному заводі (республіка Білорусь) відомим якісним паливом Європейського стандарту і Кременчуцькому нафтопереробному заводі (Україна). Усі види палива відповідають державним стандартам якості.

Повний асортимент нафтопродуктів на АЗК складається з: бензинів А-92, А-95, А-95 Євро, дизельного палива: ДТ України, ДП Євро і скрапленого ГАЗу автомобільного (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

Так само на АЗК є міні-маркет з повним набором необхідних у дорозі продуктів харчування та напоїв (гаряча кава, безалкогольні та алкогольні), доповнюється супутніми товарами – авто і побутовою хімією, і здатний задовольнити найвимогливішого клієнта.

Для зручності клієнтів, до оплати приймається не тільки готівка, а й кредитні карти, бланки-дозволи (талони), а також паливні картки «БРСМ-Нафта».

За комфортом і асортиментом наші АЗК нічим не поступаються європейським, де клієнт може отримати повний комплекс послуг, «не відходячи від каси». Якісне пальне – це збереження двигуна вашого автомобіля, а, отже, ваша безпека. Оцінивши якість і комфорт послуг на АЗК «БРСМ-Нафта», ви зможете легко відрізнити нас за корпоративними кольорами та зручному розташуванню на ключових магістралях Україні, а також у її містах.

«БРСМ-Нафта» – заправляйся комфортно!

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404