2012-07-24

Другий автозаправний комплекс в Рівненській області.

В Рівненській області відбулося відкриття другого автозаправного комплексу під брендом «БРСМ-Нафта».

АЗК знаходиться за адресою: Дубенський район, село Молодава Друга, вул. Широка, 36.

Автозаправний комплекс включає в себе магазин з широким асортиментом продуктів харчування, кафе, де можна перекусити і випити кави, а також до послуг водіїв, які тривалий час перебувають у дорозі, на АЗК обладнана кімната відпочинку, зі всіма зручностями: душ, пральна машина, сушильна машина, прасувальна дошка та праска, телевізор і комфортабельні дивани.

Для зручності клієнтів на АЗК встановлено безкоштовний WiFi доступ до мережі Інтернет, автомат по прийому платежів.

Паливороздавальні колонки обладнані системою рекуперації парів нафтопродуктів і відповідають найвищим екологічним вимогам. Роздавальні крани пристосовані для уловлювання парів нафтопродуктів з паливного баку автомобіля при заправці.

Ми з упевненістю пропонуємо Вам високоякісне пальне марок: бензин А-92, А-95, А-95Евро, дизельне пальне: ДТ України, ДТ Євро і скраплений ГАЗ автомобільний (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

Сучасні системи управління повністю автоматизували всі аспекти діяльності АЗК, включаючи прийом нафтопродуктів і супутніх товарів, обслуговування клієнтів, а також моніторинг працездатності технологічного устаткування АЗК.

До оплати приймаються: готівка, кредитні картки, бланки-дозволи «БРСМ-Нафта» (талони), а також паливні картки «БРСМ-Нафта».

На будь-якому АЗК мережі «БРСМ-Нафта» клієнта завжди чекає якісний сервіс і наявність всіх необхідних супутніх товарів і послуг.

Відкриття автозаправних комплексів з широким асортиментом супутніх сервісів вже дозволяє зробити висновки, що увага автовласників до заправок під брендом “БРСМ-Нафта” зростає, – зазначив директор мережі АЗК Євген Качур. – «Причиною тому і якість нафтопродуктів, що пропонується в мережі, і високий рівень сервісу, і корпоративна символіка, яка свідомо викликає довіру у споживача».

На честь відкриття діє АКЦІЯ – «ЗАПРАВ 20 л. ПАЛИВА – ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ 11 коп / л. »!

 

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404