2021-10-22

Мережу “БРСМ-Нафта” нагороджено премією HR-бренд Україна 2021

Проєкт «Герої БРСМ», реалізований національною мережею АЗК у всіх регіонах України, отримав перемогу у номінації: «Підвищення іміджу професії».

Головною метою проєкту було визнання і популяризація праці «синіх комірців» на прикладі реальних співробітників БРСМ – Нафта. «Героями БРСМ» стали історії про реальних співробітників, які щодня зустрічають клієнтів на АЗК. Це люди, які можуть і вирішують у повсякденному житті будь-які несподівані ситуації, саме вони і виступають амбасадорами бренду БРСМ–Нафта.

Проект також підняв актуальну тему всього ринку праці України, що полягає в гострій нестачі робочих спеціальностей.
«Не для кого не є секретом, що потреба Компаній в робочих спеціальностях зростає з шаленою швидкістю. Нажаль, сьогодні молодь віддає перевагу офісній роботі, бо ця праця вважається більш престижною, має вищу заробітну платню і кар’єрні перспективи. «БРСМ-НАФТА» теж зіштовхнулася з проблемою плинності персоналу, не бажанням молоді йти працювати на АЗК», – розповідає Марина Лаврінець, керівник департаменту з управління персоналу мережі «БРСМ-НАФТА».
За її словами, впровадження проєкту «Герої БРСМ», дозволило за дев’ять місяців знизити плинність персоналу, залучити більше молоді на робочі посади, підвищити eNPS та лояльність працівників до своєї компанії.
«Для нас номінування у Премії HR-бренд – можливість привернути увагу до свого бренду роботодавця на прикладі власного HR-кейсу, перейняти досвід інших, познайомитися з HR-спільнотою, дізнатися про тренди управління талантами та мати доступ до банку кращих HR-проєктів Премії», – додала Марина Лаврінець.

«Премія HR-бренд Україна» – щорічна незалежна авторитетна премія за найбільш успішні проекти в галузі управління персоналом. Завдання Премії – виділити, оцінити і популяризувати кращі HR-практики компаній, проєкти, що мали результат для бізнесу і позитивно вплинули на репутацію та імідж компанії як роботодавця.