2023-10-31

Працівники «БРСМ-Нафта» пробігли марафон на підтримку оборонних сил України

29 жовтня відбувся «Найдовший у світі марафон”, організований “Новою поштою”. Благодійний забіг проходив у всіх куточках світу заради підтримки тих, хто понад 9 років захищає, рятує, лікує і наближає перемогу України.

Тисячі українців з власними зворушливими історіями подолали свою дистанцію від 1 – 42 кілометрів за того, хто не може бігти. Серед них 9 працівників мережі АЗК «БРСМ-Нафта», які приєдналися до забігу у Києві, пробігши сумарно 130 кілометрів.

“Україна проходить власний марафон свободи і стійкості вже майже десять років. Шлях дуже не простий, але завдяки нашим військовим, лікарям, рятувальникам, волонтерам ми з усіх сил біжимо вперед, продовжуємо допомагати, донатити і вірити в перемогу», – Олексій Матрунчик, директор АЗК, мережі «БРСМ-Нафта».

Дякуємо кожному нашому працівнику, хто з перших днів війни бореться за незалежність нашої країни: воює у фронтових зонах, доставляє гуманітарні вантажі військовим, долучається до збору коштів на зброю та обладнання, виступає донором крові.

Маємо не зупинятись заради тих, хто ні на мить не припиняє захищати нас. Перемога залежить від усіх нас, адже сьогодні ми долаємо наш спільний марафон.