2023-10-20

Працівники «БРСМ-Нафта» втретє стали донорами крові

20 жовтня у «БРСМ-Нафта» втретє відбувся День донора – кров здали 33 працівника центрального офісу та АЗК, серед яких і представники топ-менджменту мережі. Зібрано 13 літрів біоматеріалу, який поповнить запаси донорської крові Інституту серця МОЗ України у м. Києві.

«600 днів наша країна прокидається від вибухів, але ми щодня конвертуємо біль і лють у допомогу, продовжуємо підтримувати ЗСУ, донатити кров і кошти на потреби військових та цивільних і боремося за кожне життя. Ми пишаємо тим, як зараз мужньо відстоює свою свободу наша країна, тому використовуємо кожну можливість їй допомогти. Віримо, що наша праця змінить культуру донорства і після перемоги», – Максим Гуменюк, мережа АЗК «БРСМ-Нафта».

Корпоративні кроводачі – важливий проєкт для компанії, що сприяє прагненню спільно робити добрі справи. Для бізнесу та державних установ – це можливість організовано долучитися до донорського руху. Такі заходи розвивають соціальну відповідальність, зміцнюють командний дух.

Потреба в донорській крові лишається стабільно гострою, тому кожен бажаючий може зберегти більше людських життів і наблизити нашу перемогу.

Детальніше дізнатися про те, як стати донором можна на сайті відділення переливання крові: https://heart.kyiv.ua/department/viddilennya-perelivannya-krovi/

Дякуємо усім, хто ділиться кров’ю та коштами, підтримує і розвиває донорський рух. Традиційно передаємо естафету нашим працівникам у регіони.

Пам’ятайте, кожна крапля крові може врятувати комусь життя!