2011-12-26

У суботу 24.12. у Вінницькій області відкрилося ще 2 АЗК «БРСМ-Нафта»

У суботу у Вінницькій області відкрилося ще 2 АЗК «БРСМ-Нафта» – с. Сокиринці 446 км. + 944 м. автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (ліва сторона) та с. Сокиринці 406 км. + 886 м. автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (права сторона).

На АЗК реалізується паливо виробництва Мозирського нафтопереробного заводу (Білорусь) і Кременчуцького нафтопереробного заводу (Україна). Усе паливо відповідає державним стандартам якості.

На обох АЗК була проведена зачистка резервуарних парків та трубопроводів і ми з упевненістю пропонуємо вам високоякісне паливо.

На АЗК с. Сокиринці 446 км. + 944 м. автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (ліва сторона) для наших клієнтів буде запропоновано паливо наступних марок: А-92, А-95 ЄВРО, ДТ, ДТ-ЄВРО.

На АЗК с. Сокиринці 406 км. + 886 м. автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка (ліва сторона) для наших клієнтів буде запропоновано паливо наступних марок: А-92, А-95, ДТ, ДТ-ЄВРО.

До оплати приймаються: готівкові гривні, банківські кредитні картки, бланки-дозволи (талони) і паливні картки «БРСМ-Нафта».

На території автозаправних комплексів до Ваших послуг працюють міні-маркети продуктів харчування, алкогольних та безалкогольних напоїв, супутніх товарів, автохімії.

Ми дуже цінуємо Вашу довіру і сподіваємося завжди бачити Вас в числі наших постійних клієнтів.

На честь відкриття АЗК для всіх клієнтів діє АКЦІЯ – «Заправ 20л. – Отримай знижку 11 коп / л.»!

У 2012 році для Вашої зручності і комфорту компанія починає повну реконструкцію АЗК з метою перетворити їх в сучасні автозаправні комплекси Європейського зразка, згідно з корпоративним стандартом.

«БРСМ-Нафта» – заправляти комфортно!

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404