2012-01-28

Компанія “БРСМ-Нафта” – розширила мережу заправних комплексів

Компанія “БРСМ-Нафта” – розширила мережу заправних комплексів. На цей раз “БРСМ-Нафта” поповнилася АЗК в Київській області – Києво-Святошинський район, село Мироцьке (Варшавське шосе), вул. Шляхова, 1.

Ми гарантуємо високу якість палива і робимо все, щоб клієнту з нами було зручно, комфортно і вигідно.

Важлива інформація! Враховуючи погодні умови, компанія “БРСМ-Нафта” гарантує, що все дизельне паливо, що реалізуються нашими АЗК (як Українське (Кременчук), так і Євро (Білорусія)), витримує морози до мінус -26 градусів. Ми надамо вам можливість працювати в зимовий час, дотримуючись звичного графіку, і не відчуваючи можливих проблем!

Нова заправка, як і всі інші АЗК “БРСМ-Нафта”, включає повний асортимент нафтопродуктів який складається з: бензинів А-92, А-95, А-95 Євро, дизельного палива: ДТ України, ДП Євро і скрапленого ГАЗу автомобільного (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

До оплати приймається не тільки готівка, а й кредитні карти, бланки-дозволи (талони), а також паливні картки «БРСМ-Нафта».

Найближчим часом для зручності і комфорту клієнтів почнеться розвиток АЗК. Будуть встановлені нові швидкісні ТРК (паливороздавальні колонки) з високою точністю наливання, відкрито магазин з широким асортиментом необхідних у дорозі продуктів харчування та напоїв (як безалкогольних, так і алкогольних), супутніх товарів – авто та побутовою хімією.

Враховуючи комфорт обслуговування, якість палива і безпеку, обумовлену збереженням двигуна – серця вашого автомобіля, корпоративні кольори “БРСМ-Нафта” стануть для вас надійними маяками на трасах України.