2012-05-30

“БРСМ-Нафта” зустрічає євро чемпіонат ще одним АЗК в Києві!

Національна мережа АЗК «БРСМ-Нафта» продовжує відкривати автозаправні комплекси в Україні. Оцінити переваги автозаправних комплексів «БРСМ-Нафта» зможуть не тільки кияни, але і гості столиці, серед яких багато вболівальників футболу з багатьох країн Європи. Великий комплекс з широким вибором якісних супутніх послуг відкрився за адресою вул. Заболотного, 33/162. До послуг відвідувачів станції магазин з кафе, послуги шиномонтажу та СТО. Це сьомий АЗК мережі «БРСМ-Нафта» в Києві.

карта доїзду

Компанія «БРСМ-Нафта» поважає кожного клієнта та пропонує тільки якісне пальне: бензини А-92, А-95 УКР, А-95 ЄВРО, А-95Е Преміум+, дизельне паливо – ДТ-Україна, ДТ-Євро, скраплений газ.

Кожен водій зможе самостійно переконатися в перевагах інноваційного бензину А-95ЕПреміум+ від «БРСМ-Нафта». Поширене в усьому світі використання альтернативного пального вже з гідністю оцінили київські водії. Відтепер високоякісний та екологічний бензин А-95ЕПреміум+ можна придбати на 15 АЗК «БРСМ-Нафта»

Нагадаємо, що в кінці травня розпочав роботу столичний АЗК на Харківській площі, за адресою вул. Світла 1. Зручне розташування комплексу, широкий вибір пального європейської якості та великий асортимент товарів у магазині супутніх товарів не залишать байдужим самого вибагливого клієнта.

«БРСМ-Нафта» – це національна мережа автозаправних комплексів з високими стандартами обслуговування та найкращою пропозицією цін на пальне. Для бізнес-клієнтів – це оптові поставки бензину та дизельного палива, доставка нафтопродуктів в усі регіони нашої країни.