2012-07-27

«БРСМ-Нафта» збільшує кількість АЗК в Черкаській області

Компанія “БРСМ-Нафта” відкрила ще один автозаправний комплекс в Черкаській області.

Новий АЗК розташований на трасі «Черкаси – Умань», а саме в с. Ротмістрівка, вул. Шевченка, 15 (Смілянський район), раніше комплекс працював під брендом «SHELL».

На АЗК клієнтам буде запропоновано п’ять видів пального: бензини А-92, А-95 Євро, ДТ України, ДТ Євро і скраплений ГАЗ автомобільний (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

Це багатофункціональний автозаправний комплекс, що пропонує водіям широкий перелік товарів і послуг. Крім пального, комплекс включає в себе комфортабельний магазин, де цілодобово доступний широкий асортимент продуктів харчування, напоїв, супутніх товарів, авто-і побутової хімії, необхідних кожному водію та пасажиру під час подорожі, а також кафе зі свіжою випічкою. Для зручності клієнтів на АЗК буде встановлено ??Wi-Fi доступ до мережі Інтернет – можна поєднати приємне горнятко кави з корисним переглядом новин, а також відпочити перед дорогою.

Розраховуватися за товари та послуги на АЗК можна готівкою, банківськими або паливними картками «БРСМ-Нафта», а також бланками-дозволами «БРСМ-Нафта» (талони).

Ми робимо все можливе для того, щоб наші клієнти відчували себе як вдома, адже в нас можна не тільки заправити автомобіль, але й придбати супутні товари, перекусити, випити кави і відпочити.

Висока якість палбного, рівень комфорту і доброзичливий і ввічливий персонал приваблюють автомобілістів на заправки під брендом «БРСМ-Нафта».

Ефективно функціонує ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404, що дозволяє оперативно реагувати на всі звернення, щоб максимально відповідати побажанням і уявленням клієнтів про високий рівень сервісу на автозаправних станціях.