2012-08-03

“БРСМ-Нафта” продовжує зміцнювати свої позиції в столичному регіоні

Національний оператор мережа АЗК «БРСМ-Нафта» продовжує зміцнювати свої позиції столичному регіоні! Дві автозаправні станції відкрито в м. Біла Церква, Сквирський шосе, 184А та вул. Фастівська, 64. На даний момент компанія проводить комплекс заходів з модернізації станцій, будуть повністю замінені паливні резервуари, встановлені сучасні високоточні паливороздавальні колонки компанії ADAST (Чехія) з нового модельного ряду V-LINE MAJOR з системою рекуперації парів нафтопродуктів, які відповідають найвищим екологічним вимогам.

Нові станції найближчим часом будуть приведені до стандартів «БРСМ-Нафта», як за зовнішнім оформленням, так і за стандартами якості товарів та послуг.

На даний момент водії можуть заправити свої автомобілі автомобільним ГАЗом (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу). Найближчим часом буде запропонована широка лінійка моторного пального: бензини А-92, А-95, А-95 Євро, ДТ України, ДТ Євро.

Розраховуватися за товари та послуги на АЗС можна готівкою, банківськими або паливними картками «БРСМ-Нафта», а також бланками-дозволами «БРСМ-Нафта» (талони).

«БРСМ-Нафта» – це національна мережа автозаправних комплексів з високими стандартами обслуговування і кращою пропозицією цін на пальне. Для бізнес-клієнтів – це оптові поставки бензину і дизельного палива, доставка нафтопродуктів в усі регіони нашої країни.

Ми гарантуємо високу якість палива і робимо все, щоб клієнту з нами було зручно, комфортно і вигідно.

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404