2012-08-10

В Одеській області відкрито три АЗК “БРСМ-Нафта”

В Одеській області відкрито три автозаправні комплекси під корпоративними кольорами “БРСМ-Нафта”. За комфортом та асортиментом АЗК нічим не поступаються європейським, де клієнт може отримати повний комплекс послуг.

Відтепер мешканці Одеської області зможуть оцінити якість і комфорт послуг, що надаються на АЗК під брендом «БРСМ-Нафта». Якісне пальне – це гарантія збереженності двигуна вашого автомобіля, а отже, ваша безпека.

Автозаправні комплекси розташовані за наступними адресами:

Одеська область, Біляївський район, територія усатівської сільради (праворуч автодороги М-05-01 «Обхід м. Одеса» 16 км + 600 км)

Одеська область, Біляївський район, смт. Хлібодарське (праворуч автодороги «Обхід м. Одеса» 22 км +300 км)

Одеська область, м. Іллічівськ, вул. Перемоги, 15-Т

На всіх АЗК реалізується пальне виробництва Мозирського нафтопереробного заводу (Білорусь) і Кременчуцького нафтопереробного заводу (Україна). Все пальне відповідає державним стандартам якості.

Повний асортимент нафтопродуктів на кожній АЗК складається з: бензинів А-92, А-95, А-95 Євро, дизельного пального: ДТ Україна, ДТ Євро і скрапленого ГАЗу автомобільного (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

Згідно з корпоративними стандартами, було проведено повну зачистку резервуарних парків, а та трубопроводів і ми з впевненістю пропонуємо вам високоякісне пальне.

Для зручності клієнтів, на всіх АЗК, до оплати приймаються не тільки готівкові гривні, а й кредитні карти, бланки-дозволи (талони), а також паливні картки «БРСМ-Нафта».

Подробиці про місцезнаходження автозаправних комплексів та інші питання, можна дізнатися за телефоном гарячої лінії компанії «БРСМ-Нафта»: 0 800 303 404