2012-08-20

Почав роботу найбільший автозаправний комплекс в Україні

Сьогодні у Вінниці під брендом «БРСМ-Нафта» розпочав роботу найбільший в Україні автозаправний комплекс. АЗК знаходиться на перетині транспортних потоків, для кожного передбачений окремий зручний в’їзд і виїзд.

На території АЗК, площею 2,019 га, представлений найширший перелік сервісів:

– Магазин супутніх товарів з широким асортиментом продуктів харчування, напоїв, авто-та побутової хімії, необхідних кожному водію та пасажиру в дорозі;

– Кафе, де завжди можна перекусити смачним фірмовим хот-догом, свіжою випічкою, випити горнятко ароматної кави;

– До послуг водіїв, які тривалий час знаходяться в дорозі, на АЗК обладнано кімнату відпочинку з усіма зручностями: душ, пральна машина, сушильна машина, прасувальна дошка та праска, телевізор і комфортабельні дивани;

– Великий паркінг;

– Автомийка з двома постами ручного миття і потужним порталом виробництва Istobal (Іспанія) для обслуговування легкових автомобілів та мікроавтобусів;

– СТО.

Комплекс обладнаний сучасними системами автоматичного пожежогасіння та відеоспостереження.

Встановлені багатопаливні ТРК Scheidt & Bachmann, дев’ять паливороздавальних колонок і два сателіта (додаткові стійки з пістолетом):

– П’ять двосторонніх 10-пістолетних на п’ять видів палива

– Дві двосторонні девятіпістолетні

– Дві швидкісні двосторонні двухпістолетні ТРК потужністю 130 л/хв.

– Два сателіта потужністю 130 л/хв.

Загальна кількість постів – 22, пістолетів – 74 (72 пістолета для бензинів і дизпалива і два для ГАЗу).

Така кількість ТРК дозволяє обслуговувати більше 2000 автомобілів на добу, реалізуючи до 100 м3 пального.

На вибір клієнтам запропоновано 7 видів пального: бензини А-92, А-95, А-95 Євро, А-98, ДТ Україна, ДП Євро і зріджений ГАЗ автомобільний (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

Розраховуватися за всі товари та послуги на АЗК можна готівкою, паливними та банківськими картами, бланками-дозволами «БРСМ-Нафта» (талони).

Як зазначає директор мережі АЗК Євген Качур, – «На території комплексу представлений широкий перелік сервісів. Місце розташування на перетині транзитних потоків, велика кількість постів, високошвидкісні ТРК, а також сателіти з можливістю одночасної заправки двох баків, дозволять надати максимально комфортний сервіс автомобілістам, і особливо сподобається водіям – далекобійникам».

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404