2013-02-08

Мережа АЗК “БРСМ-Нафта” поповнилася двома автозаправними комплексами у м. Херсон

Відтепер мешканці м. Херсон зможуть оцінити якість і комфорт послуг, що надаються на АЗК під брендом «БРСМ-Нафта». Якісне пальне – це гарантія збереженності двигуна вашого автомобіля, а отже, ваша безпека.

Автозаправний комплекс, що розташовано за адресою вул. Патона, 4 Г, реалізовує основні марки світлих нафтопродуктів: бензин А-92, А-95 Євро, дизельне паливо: ДТ Україна, ДП Євро і зріджений ГАЗ автомобільний (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

До складу АЗК входить магазин, а також фаст-фуд, де завжди можна перекусити смачним фірмовим хот-догом, свіжою випічкою, випити горнятко ароматної кави.

Автозаправний комплекс, що розташований за адресою вул. Нафтовиків, 4, реалізовує основні марки світлих нафтопродуктів: бензин А-92, А-95 Преміум+, А-95 Євро, дизельне паливо: ДТ Україна, ДП Євро і зріджений ГАЗ автомобільний (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

АЗК під брендом “БРСМ-Нафта” – це, в першу чергу, турбота про комфорт і високий рівень обслуговування клієнтів. Якість палива, бездоганний сервіс, широкий спектр пропонованих послуг і товарів, а також доброзичливий ввічливий персонал.

Для зручності клієнтів, на всіх АЗК, до оплати приймаються не тільки готівкові гривні, а й кредитні карти, бланки-дозволи (талони), а також паливні картки «БРСМ-Нафта».


Подробиці про місцезнаходження автозаправних комплексів та інші питання, можна дізнатися за телефоном гарячої лінії компанії «БРСМ-Нафта»: 0 800 303 404