2013-03-09

“БРСМ-Нафта” поповнилася двома АЗС в місті Одеса

“БРСМ-Нафта” – продовжує розширювати мережу автозаправних комплексів по всій Україні. На цей раз новим придбанням стали дві АЗС в місті Одеса, за адресами: вул. Чорноморського козацтва, 96 і вул. Отамана Головатого, 151.

На АЗС по вул. Чорноморського козацтва, 96, для наших клієнтів буде запропоновано паливо наступних марок: А-92, А-95 ЄВРО, ДТ, ДТ-ЄВРО. На даній автозаправній станції встановлені сучасні високоточні паливороздавальні колонки нового покоління від компанії Gilbarco.

На АЗС по вул. Отамана Головатого, 151, для наших клієнтів буде запропоновано паливо: автомобільний зріджений ГАЗ-ПБА (виробництва Білоруського газопереробного заводу (м. Речиця).

На обох АЗС була проведена зачистка резервуарних парків та трубопроводів і ми з впевненістю пропонуємо вам високоякісне паливо.

У цьому році для зручності і комфорту наших клієнтів компанія починає повну реконструкцію обох АЗС з метою перетворити їх на сучасні автозаправні комплекси Європейського зразка, згідно з корпоративними стандартами. Будуть встановлені нові ТРК (паливороздавальні колонки) з високою точністю наливу, відкриті цілодобові магазини з повним асортиментом необхідних в дорозі продуктів харчування та напоїв (як безалкогольних, так і алкогольних), супутніх товарів – авто і побутовою хімією, розширено спектр послуг, що надаються.

До оплати, як і на всіх АЗК «БРСМ-Нафта», приймаються: готівкова гривня, кредитні карти, бланки-дозволи (талони), а також паливні смарт-картки «БРСМ-Нафта».

 «БРСМ-Нафта» – Ваш орієнтир на дорозі, місце, де водії можуть знайти не лише якісне пальне та сервіс високих стандартів, але і надійну підтримку, з якою шлях стає легше!

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404