2018-09-25

Привіт з Тоскани від переможців акції «Вирушай в італійську відпустку!»

Акція «Вирушай в італійську відпустку!», що проходила з 1 травня по 31 липня на всіх автозаправних комплексах БРСМ-Нафта, продовжує приносити приємні результати. Наші постійні клієнти, які виграли її головний приз – сертифікат на 2 особи на відпочинок у самому серці Тоскани на найстарішій виноробні Viticcio у Греве-ін-К’янті  – діляться з нами першими враженнями від своєї італійської відпустки.

Вже сьогодні наші переможці взяли участь у дегустації вишуканих вин ТМ Viticcio, ознайомлювалися з умовами їх зберігання у дубових діжках та поспостерігали як достигає виноград у тосканських терруарах. За їх словами, перебування на землі, де народжуються справжні вина, це не просто відпочинок, а і можливість здобути знання про органічне землеробство, історичні аспекти італійського виноробства та природу самого напою.

Попереду у наших мандрівників ще багато цікавого, а ми бажаємо їм, щоб італійська відпустка надовго закарбувалася в їх пам’яті приємними спогадами. Тож, шановні клієнти, не втрачайте і ви шанс отримувати яскраві незабутні історії разом з БРСМ-Нафта. Слідкуйте за нашими акціями і новинами на нашому сайті і офіційній сторінці у Facebook!