2023-02-14

Новий АЗК «БРСМ» у Давидові: сучасне кафе, свіжі продукти і якісне пальне

У с. Давидів, Львівської області, відкрили ще один АЗК мережі «БРСМ-Нафта», площею 206 м. кв.
Тут можна заправитися всіма видами імпортного пального, зокрема морозостійким дизелем ДП ЄВРО PLUS, скуштувати смачні страви і скупитися в продуктовому маркеті. На випадок вимкнення електроенергії – комплекс обладнаний потужним дизель-генератором.

У 2023 році це перший новозбудований автозаправний комплекс мережі, а для регіону – нові робочі місця із соціальними гарантіями та кар’єрними перспективами, а також комфортними умовами праці. Об’єкт знаходиться на трасі Н09, по вул. Промислова, 103 поруч з приватним сектором с. Давидів.

Відвідувачі можуть не тільки заправити свій паливний бак, але й придбати усі необхідні авто товари: від омивача і очисної хімії до мастил і зарядних пристроїв. Сучасна концепція АЗК продумана до дрібниць, аби клієнти могли провести час безтурботно і корисно.

«Нарешті у нашій місцевості з’явився затишний заклад, де можна поснідати смачно, випити каву під час робочої зустрічі. Приємно вражає і те, що справжня італійська піца власного виробництва на тоненькому тісті. Персонал привітний, обслуговування на високому рівні. Я з сім’єю полюбив це місце. Сьогодні бізнес стає більш соціально орієнтований. Хтось робить це вимушено, а хтось – від щирого серця. На цьому АЗК чітко відчувається друге», – Олег Матвійчук, власник СТО у с. Давидів.