2012-08-09

Відкриття автозаправного комплексу «БРСМ-Нафта» в місті Житомир

В Житомирі почав роботу автозаправний комплекс під брендом «БРСМ-Нафта». АЗК розташований у зручному місці, як для місцевих жителів, так і для гостей міста – безпосередньо біля Центрального автовокзалу по вул. Ватутіна, 95. Раніше даний АЗК працював під брендом «SHELL».

Автозаправний комплекс включає в себе заправку, магазин з широким асортиментом продуктів харчування та супутніх товарів, кафе де завжди можна перекусити смачним фірмовим хот-догом, свіжою випічкою, випити горнятко ароматної кави.

На даному автозаправному комплексі встановлені сучасні американські колонки – Gilbarco Veeder-Root’s Encore, а в резервуарному парку і трубопроводах проведені очисні роботи.

Ми з впевненістю пропонуємо Вам високоякісне паливо марок: бензин А-92, А-95Евро, дизельне паливо: ДТ України, ДТ Євро і скраплений ГАЗ автомобільний (виробництва Мозирського нафтопереробного заводу).

Розраховуватися за всі товари та послуги на АЗК можна готівковими коштами, паливними та банківськими картами, бланками-дозволами «БРСМ-Нафта» (талони).

АЗК під брендом “БРСМ-Нафта” – це, в першу чергу, турбота про комфорт і високий рівень обслуговування клієнтів. Якість палива, бездоганний сервіс, широкий спектр пропонованих послуг і товарів, а також доброзичливий ввічливий персонал не залишать Вас байдужими.

 

ГАРЯЧА ЛІНІЯ 0 800 303 404